Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
20/08/2017,16:40

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Κοιμόμουν δίπλα της, δεν ξύπνησε ποτέ, ζόρικη κατάσταση»

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Κοιμόμουν δίπλα της, δεν ξύπνησε ποτέ, ζόρικη κατάσταση»

Ο σύζυγος της Ζ.Λάσκαρη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είναι συντετριμμένος από το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη. Όπως άλλωστε οι κόρες της Μάρθα και Μαρία – Ελένη και η εγγονή της Ζένια. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως κοιμόταν δίπλα της, ενώ εκείνη είχε ήδη «φύγει» από τη ζωή.  

«Κοιμόμουν δίπλα της και δεν ξύπνησε ποτέ… δύσκολη κατάσταση. Πολύ ζόρικη η διαχείριση της απώλειας» ήταν τα πρώτα λόγια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μετά το θάνατο της συντρόφου του, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. 

Και πως να πιστέψει ότι ενώ εκείνος βρισκόταν σε κηδεία, η γυναίκα της ζωής του, είχε πεθάνει. Αυτή την απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος και στιχουργός Άρης Δαβαράκης. Το μεσημέρι της Παρασκευής (18.08.2017), λίγο πριν γίνει γνωστή η είδηση του θανάτου της Ζωής Λάσκαρη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος βρισκόταν στην κηδεία του Παναγή Ψωμόπουλου. 

«Την Παρασκευή, 12.15′ περίπου συνάντησα τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο στην κηδεία του Παναγή Ψωμόπουλου. Ανταλλάξαμε ένα «γειά» και ένα χαμόγελο και προχωρήσαμε. Μου έχει κολλήσει στο μυαλό αυτή η στιγμή. Η γυναίκα της ζωής του είχε πεθάνει στο κρεββάτι όπου κοιμότανε και εκείνος μαζί της πριν λίγες ώρες – αλλά όταν ετοιμάστηκε να φύγει από το Πόρτο Ράφτη για το γραφείο του και την κηδεία του Παναγή, δεν ήξερε πως η γυναίκα που άφησε κοιμισμένη δίπλα του ήταν νεκρή», έγραψε στο Facebook.

Tags:
loading...
loading...