Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
26/08/2018,16:47

Ανακαλύψτε τις πιο όμορφες παραλίες στην Ανάφη- Το μαγικό νησί

Ανακαλύψτε τις πιο όμορφες παραλίες στην Ανάφη- Το μαγικό νησί

Ένα πανέμορφο νησάκι είναι η Ανάφη.

Η Ανάφη είναι ένα κυκλαδίτικο νησί του Αιγαίου Πελάγους. Βρίσκεται ανατολικά της Σαντορίνης με την οποία και αποτελούν τα νοτιοανατολικότερα νησιά των Κυκλάδων, και απέχει από τον Πειραιά 150 μίλια.

Η άγρια ομορφιά της σε συνδυασμό με το μαγικό της τοπίο και την ηρεμία που χαρίζει στον ταξιδιώτη, αφήνει στον επισκέπτη- φιλοξενούμενό της μια γλυκιά γεύση, απο εκείνη που δεν πρόκεται να ξεχάσει ποτέ.

Αν και δεν αποτελεί top- ταξιδιωτική επιλογή, εντούτοις αρχίζει και αποκτάει το κοινό της.
Αν είστε λάτρης των ήρεμων διακοπών, τότε στην Ανάφη θα βρείτε τον επίγειο παράδεισό σας.
Τέσσερις παραλίες της ξεχωρίζουν και σας τις παρουσιάζουμε

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μια παραλία ιδανική για οικογένειες, με καθαρά νερά και αμμώδη ακτή. Η πρόσβαση σε αυτή την παραλία είναι εύκολη. Υπάρχουν εστιατόρια αλλά και δυνατότητα διαμονής κοντά στην παραλία.

ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΣΑ

Ιδιαίτερη η ατμόσφαιρα που προσφέρει η συγκεκριμένη παραλίά. Είναι μια παραλία μικρή που περιτριγυρίζεται από κόκκινα βράχια.

ΚΛΕΙΣΙΔΙ

Σε αντίθεση με τη ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΣΑ, η συγκεκριμένη παραλία είναι αρκετά μεγάλη. Η εικόνα της είναι μαγική, σύμφωνα με όλους όσους την έχουν επισκφτεί. Κοντά στην παραλία θα βρείτε εστιατόρια.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Είναι πανέμορφη. Βρίσκεται στην σκιά της ομώνυμης εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων. Μια όμορφη μικρή αμμουδιά που περικλείεται από ψηλά βράχια

Tags:
loading...
loading...