Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
02/08/2019,22:22

Ανανεωμένη στις διακοπές η Μπριζίτ Μακρόν – Έκανε πλαστική κι έφυγε για νότια Γαλλία

Ανανεωμένη στις διακοπές η Μπριζίτ Μακρόν – Έκανε πλαστική κι έφυγε για νότια Γαλλία

Υπό άκρα μυστικότητα, όπως αρμόζει σε μια Πρώτη Κυρία, η Μπριζίτ Μακρόν υποβλήθηκε πριν από μερικές μέρες σε πλαστική επέμβαση σε ένα από τα πιο γνωστά ιδιωτικά νοσοκομεία του Παρισιού. Μετά την τρίωρη εγχείρηση, η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν έφυγε για διακοπές.

Η πλαστική επέμβαση της Μπριζίτ Μακρόν είναι φυσικά ένα από τα… πρώτα θέματα στα γαλλικά περιοδικά. Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έκανε την εγχείρηση στο Αμερικανικό Νοσοκομείο του Παρισιού, ένα από τα πιο γνωστά και φημισμένα ιδιωτικά νοσοκομεία στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η επέμβαση διήρκεσε τρεις ώρες και έγινε με ολική αναισθησία. Το Αμερικανικό Νοσοκομείο φημίζεται τους διάσημους που το επιλέγουν γιατί διαθέτει Μονάδα Πλαστικής Χειρουργικής, με τεχνολογίες αιχμής, ανάμεσα σε αυτές κι εκείνη της διαδικασίας αναζωογόνησης του προσώπου.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, η Μπριζίτ Μακρόν μπήκε στο νοσοκομείο στις 17 Ιουλίου, συνοδευόμενη από κονβόι τριών αυτοκινήτωνκαι τέσσερις σωματοφύλακες, έκανε την τρίωρηεπέμβαση κι έφυγε το ίδιο απόγευμα. «Η εγχείρηση έγινε χωρίς προβλήματα και έφυγε από το νοσοκομείο το ίδιο απόγευμα», ανέφεραν σε δημοσιεύματά τους τα περιοδικά Closer και Le Point.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο επικεφαλής της ομάδας που εγχείρησε την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας είναι φημισμένος πλαστικός χειρουργός. Δεν έγινε γνωστό το κόστος της επέμβασης, το οποίο, πάντως, θεωρείται πως πληρώθηκε ιδιωτικά.

Αρχικά, μετά την επέμβαση η Μπριζίτ Μακρόν πήγε στην Λαντέρν, κατοικία του εκάστοτε Γάλλου προέδρου στις Βερσαλλίες και δυο μέρες μετά ταξίδεψε στο Φορτ Μπρεγκανσόν, στη νότια Γαλλία, όπου βρίσκεται η εξοχική κατοικίατου Γάλλου προέδρου και όπου την περίμενε ο Εμανουέλ Μακρόν.

Το Αμερικανικό Νοσοκομείο, όπου επέλεξε να κάνει την πλαστική η Μπριζίτ Μακρόν, λειτουργεί στο Παρίσι από το 1906. Στο παρελθόν έχουν νοσηλευτεί εκεί διασημότητες όπως ο Ροκ Χάτσον, η Μπέτι Ντέιβις και ο Καρλ Λάγκερφελντ.

Tags:
loading...
loading...