Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
06/09/2019,11:54

Αναστάτωση στον Alpha για το καμαρίνι της Μενεγάκη!

Αναστάτωση στον Alpha για το καμαρίνι της Μενεγάκη!

Τηλεοπτική «βόμβα» έπεσε στις παρουσιάστριες των Alpha και Star, από την ημέρα που ανακοινώθηκε πως από τη νέα σεζόν οι εγκαταστάσεις των δύο καναλιών θα συστεγάζονται στο studio Pro στην Παλλήνη. Τα προβλήματα που προέκυψαν πολλά και οι αντιδράσεις επίσης.

Τα- κοινών συμφερόντων πλέον – δύο κανάλια, έχουν τροποποιήσει τα εργασιακά περιβάλλοντα ως εξής: Τα στούντιο της ενημέρωσης και των 2 καναλιών συνυπάρχουν πλέον στις μέχρι πρότινος εγκαταστάσεις του Star στην Κάτω Κηφισιά, ενώ τα πλατό των ψυχαγωγικών προγραμμάτων και των 2 καναλιών, βρίσκονται πλέον στα Pro, απ΄όπου μέχρι πρόσφατα «έβγαιναν» όλες οι εκπομπές του Alpha.

 

Αυτό σημαίνει πως και τα καμαρίνια των παρουσιαστριών έχουν μεταφερθεί στα στούντιο Pro κι αυτό ήταν η αφορμή να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Σε παρουσιάστρια λοιπόν που…υπέστη την παραπάνω μετακόμιση, δόθηκε καμαρίνι ελάχιστων τετραγωνικών και εμφανώς μικρότερο από ότι κατείχε μέχρι και την περασμένη σεζόν. Η παρουσιάστρια, όταν αντίκρισε τον ελάχιστο χώρο που της διέθεσαν για να ετοιμάζεται, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της λέγοντας πως «το καμαρίνι μου είναι σημαντικό για μένα μιας και πολλές από τις συσκέψεις για την εκπομπή μου με τους συνεργάτες μου τις πραγματοποιώ εκεί».

Όταν οι ιθύνοντες της εξήγησαν πως οι νέες εγκαταστάσεις δεν διαθέτουν μεγάλα καμαρίνια, τότε η παρουσιάστρια έφερε ως αντεπιχείρημα …το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη , το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε «υπερτριπλάσιο» από το δικό της! Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη, υπάρχει από την πρώτη μέρα που η παρουσιάστρια πήρε μετεγγραφή στον Alpha.

Tags:
loading...
loading...