Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
10/01/2019,19:17

Αποχαιρετισμός στα… “όπλα” από τον Πάνο Καμμένο

Αποχαιρετισμός στα… “όπλα” από τον Πάνο Καμμένο

Με μια φράση που μάλλον "λέει" πολλά, ο Πάνος Καμμένος φέρεται ουσιαστικά να αποχαιρέτισε τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, προαναγγέλλοντας έτσι την αποχώρησή του από το υπουργείο Άμυνας και άρα την κυβέρνηση. Ένα «αντίο» που έρχεται σχεδόν 24 ώρες πριν από τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα.

Το ραντεβού που θα έχουν το μεσημέρι της Παρασκευής (11.01.2019) στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος με τον Αλέξη Τσίπρα θα πυροδοτήσει, όπως όλα δείχνουν, ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Το πρωί της Πέμπτης συνεδρίασε το Συμβούλιο Άμυνας υπό τον Πάνο Καμμένο κι εκεί ο υπουργός Άμυνας ουσιαστικά “ανακοίνωσε” ότι εγκαταλείπει τη θέση του. Όπως αναφέρει το OnAlert.gr, απευθυνόμενος στους επικεφαλής των Γενικών Επιτελείων αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου, ο Πάνος Καμμένος φέρεται να είπε: “Είναι το τελευταίο Συμβούλιο Άμυνας, που προΐσταμαι“.

Σημειώνεται, αναφέρει επίσης το OnAlert.gr, ότι και κατά τις επισκέψεις που έκανε, κατά την περίοδο των γιορτών, σε στρατιωτικές μονάδες και φυλάκια, ο Πάνος Καμμένος είχε τονίσει με έμφαση πως ήταν η τελευταία φορά που παρευρισκόταν εκεί ως υπουργός Άμυνας.

Πάντως, καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στο OnAlert.gr ότι η συγκεκριμένη φράση δεν θα πρέπει οδηγεί σε βιαστικά συμπεράσματα αναφορικά με την ατζέντα του προέδρου των ΑΝΕΛ στο τετ-α-τετ της Παρασκευής με τον πρωθυπουργό.

Tags:
loading...
loading...