Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
05/08/2019,22:54

Αποκάλυψη Γ.Βαρουφάκη: «Επί ΣΥΡΙΖΑ η ΕΥΠ παρακολουθούσε και τους υπουργούς ακόμα»!

Αποκάλυψη Γ.Βαρουφάκη: «Επί ΣΥΡΙΖΑ η ΕΥΠ παρακολουθούσε και τους υπουργούς ακόμα»!

Ο επικεφαλής του ΜεΡΑ25 Γιάννης Βαρουφάκης προχώρησε σε «βαριά» καταγγελία πριν λίγο στο Βουλή κατά της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι παρακολουθούσε με την ΕΥΠ ακόμα και τους υπουργούς της, ενώ χαρακτήρισε «υποκριτική« την στάση της νυν αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη νέα διάρθρωση της ΕΥΠ.

«Μη μιλάτε για την ΕΥΠ. Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην περίοδο του κ. Ρουμπάτη σαν να ήταν η χρυσή περίοδος. Δεν ήταν όμως. Προσωπικά έχω γνώση ότι λειτουργούσε εις βάρος ακόμα και της κυβέρνησής μας. Ας έρθει να με μηνύσει για όσα έγραψα στο βιβλίο για τον κ. Ρουμπάτη. Είχατε 4 χρόνια για να βάλετε την ΕΥΠ στην θέση της. Να βάλετε το ΣΔΟΕ σε λειτουργία και στην θέση του τον κ. Λάτση»!

Στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επέρριψε επίσης την ευθύνη για την κατάργηση του ΣΔΟΕ ο Γιάνης Βαρουφάκης λέγοντας πως «εσείς κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ καταργήσατε το ΣΔΟΕ με εντολή της τρόικα»ενώ παρέπεμψε σε επιστολή του πρώην προϊσταμένου του οργανισμού Παναγιώτη Δάνη για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει απαντήσει κανείς ακόμα, αλλά η καταγγελία είναι αρκούντως σοβαρή, με δεδομένο ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν υπουργός της κυβέρνησης και μάλιστα στην πρώτη θητεία της ήταν το νο2 αυτής, άρα γνωρίζει «πρόσωπα και καταστάσεις».

Tags:
loading...
loading...