Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
22/02/2018,9:30

Αθηναΐς Νέγκα: Η απάντηση στην Ελεονώρα Μελέτη για τη στήριξη στο εξώδικο

Αθηναΐς Νέγκα: Η απάντηση στην Ελεονώρα Μελέτη για τη στήριξη στο εξώδικο

Μοναδικές ατάκες από την Αθηναΐδα Νέγκα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία, η δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Όλα Καλά» σχετικά με το εξώδικο που δέχτηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Το εξώδικο ήρθε πριν το τριήμερο. Και εγώ για να καταλάβω αυτή την εξέλιξη που μου φαίνεται λίγο ακαταλαβίστικη, το να το δημοσιοποιήσω ίσως με βοηθήσει και μένα να καταλάβω πως κάτι που θεωρώ πολύ περίεργο, πως το καταλαβαίνει ο κόσμος», είπε αρχικά η Αθηναϊς Νέγκα.

Στη συνέχεια μάλιστα ρωτήθηκε για την κ. Κουτσαυτάκη και εάν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της. «Τι να την καλέσω να την ρωτήσω; Όσες φορές είχα προσπαθήσει κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας να μιλήσω με τη διοίκηση του ΣΚΑΙ, δεν είχα βρει ούτε πόρτες ανοικτές, ούτε τηλέφωνα ανοικτά. Νομίζω ότι δούλεψα με ιδιαίτερη συνέπεια και δεν ζήτησα και πολλά πράγματα. Δηλαδή, δεν ζήτησα τίποτα. Ούτε πάρκινγκ δεν ζήτησα, ενώ ήμουν λεχώνα και έγκυος. Δεν ζήτησα κάτι ιδιαίτερο από τον ΣΚΑΙ. Δεν ζήτησα καν να έχω ιδιαίτερη μεταχείριση», φρόντισε να ξεκαθαρίσει.

Ωστόσο έντονο ενδιαφέρον έχει η αντίδρασή της όταν της έγινε αναφορά σχετικά με τη συμπαράσταση που εξέφρασε η Ελεονώρα Μελέτη προς το πρόσωπό της. Η Αθηναΐς Νέγκα αρκέστηκε να δηλώσει: «Δεν θα ξεκινήσω κάποιου είδους αδερφότητα ή συνδικάτο».

Δείτε το βίντεο.

Tags:
loading...
loading...