Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πρώτη teaser εικόνα της νέας BMW Z4

Πρώτη teaser εικόνα της νέας BMW Z4

Η BMW κυκλοφόρησε την πρώτη εικόνα teaser για μια νέα ιδέα του νέου της Roadster. Ξεκινώντας από την 17η Αυγούστου στο Pebble Beach Concours d'Elegance, το μοντέλο αναμένεται να προϊδεάσει για τη νέα Ζ4.

Η εικόνα δεν αποκαλύπτει πολλά, αλλά δείχνει ότι το αυτοκίνητο θα έχει μια μακριά σε μήκος κουκούλα, ένα ψαγμένο αλεξήνεμο, και αυτό που φαίνεται να είναι δύο στεφάνες είναι τα rollbars ασφαλείας για παν ενδεχόμενο. Μπορούμε επίσης να δούμε τα εντυπωσιακά τόξα των τροχών, την πίσω αεροτομή και τα αδύνατα πίσω φώτα. 

H Microsoft μπαίνει στην αυτόνομη οδήγηση

H Microsoft μπαίνει στην αυτόνομη οδήγηση

Η πρωτοβουλία της Κινέζικης Baidu με το Project Apollo έχει λάβει μια τεράστια στήριξη από τη Microsoft με σκοπό την αρωγή στην περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση των αυτόνομων συστημάτων οδήγησης. Η συνεργασία δείχνει τι να περιμένουμε στο άμεσο μέλλον.

Video: Η Mercedes S-Class δεν χρειάζεται οδηγό

Video: Η Mercedes S-Class δεν χρειάζεται οδηγό

Ο Markus Schäfer, μέλος του Divisional Board ειδικός στην παραγωγή της Mercedes-Benz, συνοδεύει την S-Class στην έξοδο από την γραμμή συναρμολόγησης. Για την ακρίβεια κάθεται στη θέση του συνοδηγού και όχι σε αυτή του οδηγού, αφού η μεγάλη και πολυτελής Mercedes, κινείται αυτόνομα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Νέα McLaren 570S Spider

Νέα McLaren 570S Spider

Η McLaren φέρνει στη ζωή την ολοκαίνουργια 570S Spider. Πρόκειται για την ανοιχτή έκδοση, η οποία επιστρατεύει τον κορυφαίο βενζινοκινητήρα V8 twin-turbo των 3,8-λίτρων με τους 570 ίππους. Είναι δεδομένο πως εδώ οι αισθήσεις παίζουν ακόμη μεγαλύτερο ρόλο συγκριτικά με την κλειστή έκδοση.

Νέο Subaru WRX STI μόνο για λίγους

Νέο Subaru WRX STI μόνο για λίγους

H Subaru USA λανσάρει την περιορισμένη έκδοση WRX STI Type RA (Record Attempt). Αυτό (θα) είναι το πιο αγριεμένο WRX που έχουμε δει μέχρι σήμερα, ωστόσο δεν έχει αποκαλυφθεί εξ΄ολοκλήρου, μιας και υπάρχουν κάποια κρυμμένα φύλλο ακόμα από τη Subaru. Η παραγωγή του θα είναι σε μόλις 500 αντίτυπα και θα προσφερθεί αποκλειστικά στην αγορά της Αμερικής.

Η νέα BMW Σειρά 1

Η νέα BMW Σειρά 1

Νέες ειδικές εκδόσεις, αναβαθμισμένη ποιότητα στο εσωτερικό, εκτεταμένη συνδεσιμότητα και η τελευταία γενιά του λειτουργικού συστήματος iDrive, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της επόμενης γενιάς της BMW Σειράς 1.

Έτσι θα είναι το νέο Fiat Punto;

Έτσι θα είναι το νέο Fiat Punto;

Η Fiat φέρνει στη ζωή το Argo, πρόκειται για τον αντικαταστάτη του Punto στη Λατινική Αμερική και σε πρώτη φάση στη Βραζιλία. Το ιταλικό supermini θυμόσαστε προφανώς όλοι ότι έχει γράψει τις δεκαετίες του 1990 αλλά και του 2000 λαμπρές γραμμές στην μακρόσυρτη ιστορία του. Πολλές πωλήσεις και μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό.