Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
29/11/2018,15:43

«Βεντέτα» Σεφερλή - Ακρίτα: «Ευχαριστώ για το ψόφος και καρκίνος...»

«Βεντέτα» Σεφερλή - Ακρίτα: «Ευχαριστώ για το ψόφος και καρκίνος...»

Διαστάσεις βεντέτας παίρνει η κόντρα της Ελενας Ακρίτα με τον Μάρκο Σεφερλή.

Η νέα επίθεση της δημοσιογράφοι αφορά τους θαυμαστές του Μάρκου Σεφερλή που όπως γράφει η Ελενα Ακρίτα φρόντισαν να την στολίσουν με βρισιές και να της ευχηθούν ψόφο και καρκίνο για εκείνη και την οικογενειά της. Στο νέο της σχόλιο που ανάρτησε στο facebook η Ελενα Ακρίτα σχολιάζει και την συνέντευξη που έδωσε ο δημοφιλής ηθοποιός στην τηλεόραση, σημειώνοντας οτι τα απαξιωτικά σχόλια που έγραψε η Ακρίτα για εκείνον, θα προκαλέσουν τραύμα στο παιδί του. Και η δημοσιογράφος απαντά: Ταράχτηκε το παιδί σας με αυτά που γράφω εγώ, και όχι με αυτά που γράφετε εσείς;
Εκτός κι αν δεν έχει έρθει ποτέ στο Δελφινάριο.

Γράφει η Ελενα Ακρίτα:

Εν αναμονή της μήνυσης του κ. Μάρκου Σεφερλή, να ευχαριστήσω θερμά τους θαυμαστές του για την κοσμιότητα και λογιότητα των διαδικτυακών σχολίων που με αφορούν. Ειλικρινά με συγκινεί η ευφράδεια και το επίπεδο τους - ιδίως στα σημεία με τους ψόφους και καρκίνους που εύχονται στην οικογένεια μου και σε μένα. Τα απολαμβάνω όλα, τα συγκεντρώνω όλα και τα φυλάω στο μέρος της καρδιάς και όχι μόνον. Edit δεν αναρτώ screenshots με άδειο στομάχι.

Υ.Γ. Όσο για το παιδί σας κύριε Σεφερλή υπεύθυνος είστε εσείς, όπως εγώ είμαι υπεύθυνη για το δικό μου παιδί. Ταράχτηκε ο γιος σας με το αυτά που έγραψα εγώ, αλλά όχι με αυτά που γράφετε εσείς; Εκτός αν δεν έχει έρθει ποτέ στο Δελφινάριο και αν στο σπίτι σας δεν έχετε συσκευή τηλεόρασης να σας καμαρώσει. 

Υ.Γ. Κι εγώ οικογενειάρχισσα είμαι κύριε Μάρκο μου αλλά δυστυχώς βάλλεται ο κλάδος εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες.

Tags:
loading...
loading...