Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
03/10/2019,13:18

B.Πούτιν για αμερικανικές εκλογές: «Ναι θα παρέμβουμε αλλά μην το πεις πουθενά»!

B.Πούτιν για αμερικανικές εκλογές: «Ναι θα παρέμβουμε αλλά μην το πεις πουθενά»! - «Πληρωμένη» απάντηση σε αφελή ερώτηση

Για άλλη μια φορά ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έδειξε γιατί είναι ηγετική φυσιογνωμία και όχι απλά ένας διαχειριστής της εξουσίας καθώς διαθέτει τα στοιχεία του έξυπνου «καυστικού» χιόυμορ αλλά και του αυτοσαρκασμού.

Γνωρίζοντας ότι το έξυπνο χιούμορ διαλύει ακόμ και τις πιο ενορχηστρομένες συνωμοσίες απάντησε ειρωνικά όταν ρωτήθηκε για την υποτιθέμενη επέμβαση της Ρωσίας στις εκλογές των ΗΠΑ το 2016 και στην δήθεν μελλοντική παρέμβαση στις εκλογές του 2020 υπέρ του Ν.Τραμπ.

Σενάρια που αρέσκονται να διαδίδουν οι Δημοκρατικοί οι οποίοι αναζητούν κάθε τρόπο για να μειώσουν την δημοτικότητα του Αμερικανού προέδρου Ν.Τραμπ που υπερτερεί κατά πολύ όπως όλα δείχνουν της επικρατέστερης υποψηφιότητας των Δημοκρατικών, του πρώην αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε αν η Ρωσία θα επέμβει στις εκλογές των ΗΠΑ το 2020 απάντησε: «Θα σου πω ένα μυστικό: Ναι, σίγουρα θα το κάνουμε», είπε, “Απλά μην το πείτε σε κανέναν”, πρόσθεσε ψιθυριστά.

Ο Πούτιν εμφανίστηκε σε μια ομάδα στη Ρωσική Εβδομάδα Ενέργειας, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του OPEC Μοχάμεντ Μπάρκιντο και άλλους.

“Ξέρετε, έχουμε αρκετά δικά μας προβλήματα”, συνέχισε ο Πούτιν. «Είμαστε αφοσιωμένοι στην επίλυση των εσωτερικών προβλημάτων και εστιάζουμε κυρίως σε αυτά».

Ο Πούτιν σχολίασε επίσης τηn συνομιλία του Τραμπ με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στις 25 Ιουλίου, λέγοντας ότι η Μόσχα ζήτησε από τον Λευκό Οίκο να ανακοινώσει λεπτομέρειες.

“Κοιτάξτε, δεν ήμουν πρόεδρος ολόκληρη τη ζωή μου, αλλά η ζωή μου πριν με διδάσκει ότι οποιαδήποτε από τις συνομιλίες μου μπορεί να γίνει δημόσια”, δήλωσε. “Έτσι, όταν προσπάθησαν να δημιουργήσουν σκάνδαλο σχετικά με την συνάντησή μου με τον Τραμπ στο Ελσίνκι είπαμε άμεσα στη διοίκηση να το δημοσιεύσει.»

Tags:
loading...
loading...