Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στις 19 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στις 19 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Ποιοι υπουργοί «σαρώνουν»

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 10.30) Στις 19 μονάδες έχει εκτοξευτεί η διαφορά στην πρόθεση ψήφου μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας Opinion Poll.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 42,75% έναντι 23,54% του ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΚΙΝΑΛ με 5,48%. Ακολουθούν ΚΚΕ με 4,55%, Ελληνική Λύση με 3,24% και ΜΕΡΑ25 με 3,39%.

Νέα δημοσκόπηση: Αυτή είναι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ 6 ημέρες πριν από τις εκλογές

Νέα δημοσκόπηση: Αυτή είναι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ 6 ημέρες πριν από τις εκλογές

Σίγουρη νίκη της Νέας Δημοκρατίας δείχνει η νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Rass.

Εξακομματική Βουλή (και πιθανότατα και επτακομματική), διαφορά 9,2 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και ισχυρή ρεύμα υπέρ του Κινήματος Αλλαγής το οποίο ξεπερνά τα ποσοστά των ευρωεκλογών, δείχνει η δημοσκόπηση της εταιρείας Rass που έγινε για λογαριασμό του in.gr.Δείτε τι έδειξε η έρευνα:

Η συλλογή των στοιχείων της έρευνας έγινε την περίοδο από 24 έως 27 Ιουνίου και δείχνει νίκη της Νέας Δημοκρατίας, η οποία οδεύει και προς την αυτοδυναμία.

Μεγάλη δημοσκόπηση «κλειδώνει» την ήττα ΣΥΡΙΖΑ: Προς αυτοδυναμία η ΝΔ & με επτακομματική Βουλή

Μεγάλη δημοσκόπηση «κλειδώνει» την ήττα ΣΥΡΙΖΑ: Προς αυτοδυναμία η ΝΔ & με επτακομματική Βουλή – Μη αναστρέψιμο αποτέλεσμα

«Κλειδώνει» το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών με τη μεγάλη δημοσκόπηση της MRB. Λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες οριστικοποιείται η ήτταν του κυβερνώντος σήμερα κόμματος και ανοίγει ο δρόμος για αυτοδυναμία της ΝΔ ακόμα και με επτακομματική Βουλή.

Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο ωστόσο από αυτό δεν προκύπτει αισιοδοξία. Η πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση Τσίπρα και οδήγησε τη χώρα σε αδιέξοδα, όπως η προδοσία των Πρεσπών, είναι μια πολιτική που ο κ.Μητσοτάκης μοιάζει έτοιμος να ακολουθήσει στα ελληνοτουρκικά.

Δημοσκόπηση: Σταθερά μπροστά με 9 μονάδες η ΝΔ

Δημοσκόπηση: Σταθερά μπροστά με 9 μονάδες η ΝΔ

Το 37% όσων βρίσκονται στη «γκρίζα ζώνη» επιθυμούν είτε αυτοδύναμη ΝΔ είτε κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό τη ΝΔ - Από 155 έως 164 έδρες για το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη σε τρία διαφορετικά σενάρια.

Την σταθερή υπεροχή της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που κυμαίνεται από 8 εως 10 ποσοστιαίες μονάδες επιβεβαιώνουν οι νέες δημοσκοπήσεις περίπου δέκα ημέρες πριν από τις εκλογές τις 7 Ιουλίου.