Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
04/01/2019,11:53

Δολοφονία Κέρκυρα: «Μπαμπά φεύγω! Σε αγαπώ πολύ... Συνέχισε να με χτυπάς»

Δολοφονία Κέρκυρα: «Μπαμπά φεύγω! Σε αγαπώ πολύ... Συνέχισε να με χτυπάς»

Ανατριχίλα προκαλούν τα τελευταία λόγια της άτυχης Αγγελικής - Μετανιωμένος για την άγρια δολοφονία της κόρης του δηλώνει ο 52χρονος παιδοκτόνος της Κέρκυρας

«Μπαμπά φεύγω. Σ' αγαπώ πολύ. Συνέχισε να με χτυπάς», ήταν τα σπαρακτικά λόγια της 29χρονης λίγο πριν ξεψυχήσει όπως τα μετέφερε ο ίδιος ο παιδοκτόνος στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Στις 19 Ιουλίου η Αγγελική είχε επισκεφθεί την Αστυνομία προκειμένου να ζητήσει από τους αστυνομικούς να κάνουν σύσταση στον πατέρα της για τη συμπεριφορά του απέναντί της. Η σύσταση έγινε, αλλά τίποτα δεν άλλαξε.

Παράλληλα, σοκάρει το γεγονός ότι κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει παραλάβει τη σορό της άτυχης κοπέλας. Η μητέρα της εδώ και 15χρόνια δεν είχε επαφή με την 29χρονη και ζει στην Αλβανία, έχοντας πάρει διαζύγιο από τον πατέρα της.

«Το έχω μετανιώσει»

Εν τω μεταξύ, μετανιωμένος για την άγρια δολοφονία της κόρης του δηλώνει ο 52χρονος παιδοκτόνος της Κέρκυρας, ο οποίος περιέγραψε τα τελευταία λεπτά της άτυχης 29χρονης, η οποία υπέφερε για πολλή ώρα στα χέρια του.

Κλαίγοντας, ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας μίλησε στο OPEN TV και αποκάλυψε πώς σκότωσε την ίδια του την κόρη με μία σιδερόβεργα και αργότερα την έθαψε στην αυλή του σπιτιού τους.

Με δάκρυα στα μάτια και κομπιάζοντας ανέφερε συνεχώς ότι δεν ήθελε να τη σκοτώσει, ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει βιαοπραγήσει σε βάρος της και στο παρελθόν.

«Έρχεται κατά τις 11. Μέχρι τις 12 πολύ καλά περάσαμε. Μου ευχήθηκε (..) Την αγαπούσα τόσο πολύ, νοιαζόμουν για την κόρη μου. Είχε φύγει ένα χρόνο και δεν ήξερα καθόλου πού βρισκόταν. Δεν τη χτύπησα ποτέ και λένε διάφορα που δεν είναι αλήθεια...», δήλωσε ο παιδοκτόνος.

«Φάγαμε, μιλήσαμε ωραία και ευχηθήκαμε. Μιλήσαμε για τους συγγενείς μας. Γιατί είχε απομακρυνθεί από όλους. Δεν σήκωνε σε κανέναν το τηλέφωνο. Αυτό δεν το ξέρω γιατί. Και αλήθεια την έψαχνα. Γιατί ανησυχούσα σαν πατέρας, από ενδιαφέρον τα έκανα όλα αυτά. Καλύτερα να πέθαινα εγώ παρά... Αλήθεια δεν ξέρω πώς έγινε αυτό», συνέχισε.

Όταν ρωτήθηκε εάν λογομάχησαν, ο 52χρονος δράστης απάντησε: «Μετά τις 8 χτύπαγαν τα τηλέφωνα. "Είμαι στου μπαμπά", λέει. (...) Χτυπάει μετά από λίγο ένα άλλο τηλέφωνο, ήταν η ώρα να φύγει. Μαλώσαμε, σπρωξίματα, μου έλεγε «ό,τι θέλω θα κάνω εγώ. Δεν θέλω να ακούσω κανέναν από όλους». Ήταν λίγο επιθετική και της λέω γιατί κάνεις έτσι κορίτσι μου; Κουβεντιάζουμε, κάνουμε, αυτά. Και λέω εντάξει, κάνω λίγο κάπως σιγά έτσι να την ηρεμήσω, μήπως παίρνεις τίποτα;».

«Έχω μετανιώσει πολύ, δεν ήθελα να τη σκοτώσω, αλήθεια. Δεν είμαι βίαιος, δεν βαράω κανέναν, δεν βαράω κανέναν άνθρωπο, μιλάω, πιο πολύ μιλάω, χάνω εγώ τα δίκια μου. Ζητάω συγγνώμη, δεν ήθελα με τίποτα να κάνω αυτήν την πράξη», τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν ομολόγησε νωρίτερα απάντησε: «Δεν μπορούσα να μιλήσω, ήμουν αλλού, δεν ξέρω τι, καθόλου». Ο παιδοκτόνος απέφυγε να απαντήσει ευθέως στο αν είχε πρόβλημα με τον Αφγανό σύντροφο της κόρης του.

Δείτε όσα δήλωσε ο παιδοκτόνος στο Top Story στο βίντεο που ακολουθεί.

Tags:
loading...
loading...