Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
02/12/2017,9:47

Η Meghan Markle ποζάρει για το εξώφυλλο του γαλλικού ELLE

Η Meghan Markle ποζάρει για το εξώφυλλο του γαλλικού ELLE

Η Meghan Markle πριν ανακοινωθεί ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα Harry φωτογραφήθηκε για το  εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού ΕLLE, στο τεύχος Δεκεμβρίου.

Όπως θα διαπιστώσετε η Αμερικανίδα ηθοποιός είναι η επιτομή της κομψότητας. Η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Harry φορώντας τζιν πουκάμισο, μίντι φούστα με λευκές μαργαρίτες, ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια κι έχοντας τα πλούσια μαύρα μαλλιά της πιασμένα σε ένα χαλαρό σινιόν ποζάρει στον φακό και κλέβει τις εντυπώσεις. 

Η Meghan Markle πριν ανακοινωθεί ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα Harry φωτογραφήθηκε για το  εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού ΕLLE, στο τεύχος Δεκεμβρίου.  Όπως θα διαπιστώσετε η Αμερικανίδα ηθοποιός είναι η επιτομή της κομψότητας. Η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Harry φορώντας τζιν πουκάμισο, μίντι φούστα με λευκές μαργαρίτες, ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια κι έχοντας τα πλούσια μαύρα μαλλιά της πιασμένα σε ένα χαλαρό σινιόν ποζάρει στον φακό και κλέβει τις εντυπώσεις.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν πως το πρόσωπο της Meghan Markle έχει υποστεί photoshop, ώστε να μην φαίνονται οι χαρακτηριστικές φακίδες της. Μάλιστα, στο παρελθόν η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως είναι ό,τι χειρότερο να της αφαιρούν τις φακίδες: «Ένα πρόσωπο χωρίς φακίδες είναι μια νύχτα χωρίς αστέρια» της είχε πει ο πατέρας της.

Η Meghan μίλησε στο περιοδικό για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν εξαιτίας της «εθνολογικά διφορούμενης» εμφάνισής της. «Ήμουν Λατίνα; Εξωτική καυκάσια; Προσθέστε τις φακίδες στο μείγμα και δημιουργείται το αίνιγμα».

Tags:
loading...
loading...