Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
13/05/2019,11:23

ΕΚΤΑΚΤΟ – Στο «κόκκινο» η τουρκική προπαγάνδα – SABAH: «Βρήκαμε στην Αθήνα το ηγετικό στέλεχος των Γκιουλενιστών»

ΕΚΤΑΚΤΟ – Στο «κόκκινο» η τουρκική προπαγάνδα – SABAH: «Βρήκαμε στην Αθήνα το ηγετικό στέλεχος των Γκιουλενιστών»

Με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα η τουρκική εφημερίδα Sabah υποστηρίζει πως στην Ελλάδα βρίσκεται ένα απο τα κρησφύγετα των Γκιουλενιστών, προχωρώντας σε μια ακόμα προπαγάνδα στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου που διεξάγεται κατά της χώρας μας.

Η τουρκική εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες ηγετικού στελέχους τους του Yalcin Esmek στην Αθήνα. Η Sabah δημοσιεύει αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου τη διεύθυνση τους στην Πραξιτέλους 4 Άγια Παρασκευή και το κουδούνι του.

O ρεπόρτερ της Sabah είχε έρθει στην Αθήνα πριν από αρκετές εβδομάδες και είχε κρατηθεί για λίγες ώρες στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

Το δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Το Ειδικό Τμήμα Πληροφοριών της SABAH έχει φτάσει στην κορυφαία μυστική πληροφορία σχετικά με την οργάνωση γκιουλενιστών στην Ελλάδα, η οποία είναι η κύρια βάση διανομής του FETÖ στη διαδρομή προς τις ευρωπαϊκές χώρες. Η έρευνά μας στην Αθήνα αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα έχει αναλάβει κρίσιμο ρόλο στη μετάβαση προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), ιδιαίτερα τη Γερμανία. Ο νούμερο ένα οργανισμός που διοργανώνει τη διαφυγή του προσωπικού της οργάνωση είναι ο Έλληνας ιμάμης του FETÖ Yalçın Esmek. 

Τα μέλη της FETÖ διαμένουν σε στρατόπεδα στην Ελλάδα που ονομάζονται «Κέντρα Ασύλου». Μόνο που αυτά τα στρατόπεδα δεν είναι για τους πρόσφυγες της Συρίας. Τα Κέντρα Ασύλου αποτελούν εγκαταστάσεις όπου ζουν περίπου πεντακόσια άτομα. Τα μέλη της FETOs ζουν εκεί με άνεση. Είτε έχουν βρει άσυλο στη χώρα καταγωγής τους είτε αναμένουν την ολοκλήρωση των προετοιμασιών του οργανισμού για μετάβαση σε άλλη χώρα. Η διέλευση από την Τουρκία στην Ελλάδα γίνεται μέσω του ποταμού Έβρου».

Tags:
loading...
loading...