Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
14/07/2017,12:10

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Τοποθετήθηκε για την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα από την εκπομπή της Μενεγάκη!

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Τοποθετήθηκε για την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα από την εκπομπή της Μενεγάκη!

Με τα πιο γλυκά λόγια αποχαιρέτησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τον...διπλανό της όπως λέει Γρηγόρη Γκουντάρα. Η αποχώρηση του Γρηγόρη μετά από 16 ολόκληρα χρόνια από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σίγουρα κάτι που στεναχώρησε όλη την ομάδα της εκπομπής...

Η Ελιάνα  Χρυσικοπούλου,δημόσια μέσα από την προσωπική της σελίδα στο instagram αποχαιρέτησε τον καλό της φίλο λέγοντάς του ότι θα τα καταφέρει περίφημα ότι κι αν κάνει από δω και πέρα!

"Ο Γρηγόρης που στις φωτογραφίες κοιτάει όπου να 'ναι, ο Γρηγόρης ο ερευνολόγος, ο Γρηγόρης με το κινητό με πορτακι εν ετει 2014, ο Γρηγόρης με το ελβετικό δάνειο, ο Γρηγόρης που έχει σκίσει τη γάτα, ο κολλητός του Τσίτα, ο πρίγκιπας του Γέρακα. Είναι όλα αυτά. Αλλά είναι και ένας πανάξιος συνάδελφος, ένα κοφτερό μυαλό που πάντα έχει μια ενδιαφέρουσα οπτική να σου δώσει, ένα παιδί γεμάτο ευαισθησίες, ένας σύζυγος διαμάντι, ένας μπαμπάς πρότυπο. Είναι ο Γρηγόρης ο διπλανός μου, ο Γρηγόρης ο φίλος μου. Σε ευχαριστώ για όλα @g.goudaras, να είσαι σίγουρος πως θα μεγαλουργήσεις σε ό,τι κάνεις"..

Tags:
loading...
loading...