Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
08/10/2017,20:05

Επίσημο πόρισμα τραγωδίας Π.Παντελίδη: Αυτός ήταν ο οδηγός στο τραγικό δυστύχημα

Επίσημο πόρισμα τραγωδίας Π.Παντελίδη: Αυτός ήταν ο οδηγός στο τραγικό δυστύχημα

Το πόρισμα για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη πλέον μπαίνει στο αρχείο καθώς οριστικά αποδείχθηκε ότι ο "Παντελής όλων μας" ήταον ο οδηγός εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα!

Να θυμίσουμε ότι για την υπόθεση είχε κατηγορηθεί η Μίνα Αρναούτη για ψευδορκία ενώ βάραιναν και τη Φρόσω Κυριάκου  βαριές κατηγορίες, σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί για την υπόθεση, κάτι που πλέον ανήκει στο παρελθόν και οι κατηγορίες καταρρέουν.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο και πολλά ερωτήματα που μέχρι πρότινος παρέμεναν αναπάντητα βρίσκουν την απάντησή τους.

Τυχόν προσφυγή της οικογένειας μπορεί να γίνει ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών, οποίος μπορεί είτε να συναινέσει στην αρχειοθέτηση, είτε να ζητήσει  περαιτέρω έρευνα, ή ακόμα και να ζητήσει την άσκηση ποινικών διώξεων.

Λίγα λεπτά μετά την προβολή του θέματος από την εκπομπή του Epsilon, η Μίνα Αρναούτη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο facebook. «Στο αρχείο μπήκε πλέον και επίσημα η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη. Σπίτια σας τώρα!», έγραψε η νεαρή που σώθηκε ως εκ θαύματος, βαριά τραυματισμένη από το δυστύχημα.

Tags:
loading...
loading...