Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
10/10/2018,11:41

Για «ραντεβού θανάτου» μιλούν οι συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη

Για «ραντεβού θανάτου» μιλούν οι συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη

Δικαιωμένη δηλώνει η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη από την άσκηση ποινικής δίωξης για την υπόθεση σε βάρος του γιατρού, πρώην συντρόφου, της άτυχης γυναίκας. 

Η θεία της Ειρήνης Λαγούδη, Βούλα Λαγούδη, μίλησε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» του ALPHA για ηθική ικανοποίηση αλλά και ραντεβού θανάτου!

«Εμείς αισθανόμαστε μια ηθική ικανοποίηση. Επί εννέα μήνες φωνάζουμε ότι το παιδί μας το δολοφόνησαν. Η Ειρήνη για κανένα λόγο δεν θα αυτοκτονούσε. Ήταν η γερακίνα της οικογένειας. Από το παράθυρο του σπιτιού της κάθε πρωί καλημέριζε τον Αχελώο. Αν ήθελε το κορίτσι μας να αυτοκτονήσει, θα το έκανε εκεί. Πώς η Ειρήνη βρέθηκε σε εκείνο το σημείο νεκρή; Πρέπει να παγιδεύτηκε από κάποιους που τους είχε τυφλή εμπιστοσύνη. Η Ειρήνη στο σημείο που βρέθηκε νεκρή είχε ραντεβού θανάτου. Τα σκέφτηκε κανείς τα τρία της παιδιά όταν έβαλαν τη στάμπα ότι η μαμά τους αυτοπυρπολήθηκε; Εμείς θέλουμε να βρεθούν οι δολοφόνοι της Ειρήνης και μπροστά στο εδώλιο να κοιτάξουν στα μάτια τα τρία της παιδιά, και να τους πουν για ποιο λόγο και με ποιο δικαίωμα στέρησαν την αγκαλιά της μάνας τους, τις χαρές τους και τις λύπες για την υπόλοιπη ζωή τους».

Tags:
loading...
loading...