Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καλλιάνος: Πιο επικίνδυνο το κύμα κακοκαιρίας που έρχεται την Τετάρτη

Καλλιάνος: Πιο επικίνδυνο το κύμα κακοκαιρίας που έρχεται την Τετάρτη

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τη χώρα από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο.

Ο κ. Καλλιάνος, μιλώντας στον ρ/σ «Θέμα 104,6», χαρακτήρισε πιο επικίνδυνο το κύμα κακοκαιρίας που έρχεται αύριο, καθώς, σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα επικρατήσει πυκνή χιονόπτωση σε Δυτική Στερεά, Πελοπόννησο, Ήπειρο, όπου μέσα στην ημέρα, λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας, θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις.

Καλλιάνος: Απλά ο καιρός από Δευτέρα θα γίνει φθινοπωρινός

Καλλιάνος: Απλά ο καιρός από Δευτέρα θα γίνει φθινοπωρινός

Για βροχές μέρες και χιονοπτώσεις μιλάει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, αναφερόμενος στην αλλαγή του καιρού από Δευτέρα, σημειώνοντας ωστόσο ότι πρόκειται για φυσιολογικά φαινόμενα για την εποχή. 

Συγκεκριμένα τονίζοντας ότι βρισκόμαστε στα τέλη Οκτωβρίου ο κ. Καλλιάνος σημειώνει ότι είναι φυσιολογική και η μικρή πτώση θερμοκρασίας και οι βροχοπτώσεις -οι οποίες θα είναι κατά τόπους έντονες- οι οποίες θα σημειωθούν κυρίως την Τρίτη και το πρωινό της Τετάρτης. 

Συγκεκριμένα, γράφει ο Γιάννης Καλλιάνος: 

Γ.Καλλιάνος: «Ετοιμαστείτε για προβλήματα από τις σφοδρές καταιγίδες και τις έντονες χιονοπτώσεις»

Κακοκαιρία εξπρές με έντονα φαινόμενα – Γ.Καλλιάνος: «Ετοιμαστείτε για προβλήματα από τις σφοδρές καταιγίδες και τις έντονες χιονοπτώσεις»

Η κακοκαιρία «σαρώνει» την χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και χιονοπτώσεις εντός της ημέρας ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα. Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάννος προειδοποιεί πως τα έντονα καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν την Ελλάδα και σήμερα θα προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα σε αρκετές περιοχές είτε λόγω των σφοδρών καταιγίδων είτε λόγω των έντονων χιονοπτώσεων.