Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
01/10/2018,10:09

Γκέι πιγκουίνοι «απήγαγαν» μωρό πιγκουινάκι, όταν το άφησαν μόνο οι γονείς του!

Γκέι πιγκουίνοι «απήγαγαν» μωρό πιγκουινάκι, όταν το άφησαν μόνο οι γονείς του!

Μία... διαφορετική απαγωγή έλαβε χώρα στη Δανία και μάλιστα σε ζωολογικό κήπο. Ένα γκέι ζευγάρι... πιγκουίνων άρπαξε ένα μωρό πιγκουινάκι, ενώ οι γονείς του είχαν πάει για κολύμπι, όπως ισχυρίζεται φύλακας του ζωολογικού κήπου Odense.

Σύμφωνα με τη φύλακα, οι αρσενικοί, ομοφυλόφιλοι πιγκουίνοι επιθυμούσαν διακαώς να γίνουν γονείς. Έτσι, όταν είδαν ότι ο νεοσσός έμεινε μόνος του, όταν έφυγαν για το καθημερινό τους κολύμπι, όρμηξαν και το πήραν, με την ελπίδα ότι θα το υιοθετούσαν

«Είδα κάτι να πηγαίνει εντελώς λάθος. Οι γονείς εξαφανίστηκαν και το παιδί απήχθη. Ήταν ένα γκέι ζευγάρι πιγκουίνων που το πήρε και κάθισε μαζί του», δήλωσε η φύλακας. Όπως είπε, πιστεύει ότι η μητέρα πήγε για το μπάνιο της και όταν δεν επέστρεψε στην ώρα της, ο μπαμπάς φαίνεται ότι είχε ξεχάσει τις υποχρεώσεις του και είχε αφήσει μόνο του το μωρό τους. «Όταν οι δύο άλλοι πιγκουίνοι το είδαν πιθανώς να σκέφτηκαν, πόσο κρίμα είναι και το πήραν μαζί τους», σημείωσε η φύλακας. 

Θεωρήθηκε ότι οι γονείς του νεοσσού θα επέστρεφαν και θα διεκδικούσαν το μωρό τους, όμως αυτό δεν έγινε αμέσως. Όμως, γύρισαν και άρχισαν να το ψάχνουν, και τελικά τους επιστράφηκε με βαριά καρδιά από τα δύο... γκέι πτηνά.
 

Tags:
loading...
loading...