Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γ.Μουζάλας– «Υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις πώς οι Τούρκοι στρατιωτικοί είναι πραξικοπηματίες»

Ο Γ.Μουζάλας παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας– «Υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις πώς οι Τούρκοι στρατιωτικοί είναι πραξικοπηματίες»

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας ρίχνει νερό στο μύλο της Τουρκίας που αμφισβητεί τα ελληνικά νησιά και απειλεί με πολεμική ενέργεια προκειμένου να τα καταλάβει λέγοντας πώς υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί που βρίσκονται στην Ελλάδα είναι πραξικοπηματίες. Είναι δηλαδή σαν να υιοθετεί τους ισχυρισμούς του καθεστώτος Ερντογάν πώς η χώρα μας υποθάλπει εγκληματίες και πραξικοπηματίες.

Μουζάλας: Με χτυπούν σκόπιμα ακόμη και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Μουζάλας: Με χτυπούν σκόπιμα ακόμη και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Με χτυπούν ακόμη και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ άτσαλα και σκόπιμα», ανέφερε μιλώντας στον Real fm ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

«Με χτυπούν ακόμα και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ άτσαλα και σκόπιμα, γιατί δεν μπορούν να χτυπήσουν τον γάιδαρο και χτυπούν το σαμάρι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μουζάλας και πρόσθεσε: «Αν υπάρχει κάποια αντίθεση με την κυβερνητική πολιτική, να λέγεται ξεκάθαρα».

Ο κ. Μουζάλας, εξαπέλυσε επιπλέον «πυρά» κατά των δημάρχων των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου, σχετικά με το προσφυγικό.

Έκκληση δημάρχου Χίου να αδειάσει ο καταυλισμός της Σούδας – Μουζάλας: «Που να τους πάω;»

Έκκληση δημάρχου Χίου να αδειάσει ο καταυλισμός της Σούδας – Μουζάλας: «Που να τους πάω;»

Την ανάγκη «σήμερα κιόλας να αδειάσει ο καταυλισμός στη Σούδα της Χίου» επεσήμανε με δηλώσεις του ο δήμαρχος του νησιού Μανώλης Βουρνούς.

«Μετά τα επεισόδια το βράδυ που πέρασε, έχει γίνει καθαρό ότι η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της. Αν δεν μπορεί να κυβερνήσει, αυτό είναι πρόβλημα δικό της και όχι του δήμου. Δεν είναι δουλειά του δήμου να εξασφαλίσει την ασφάλεια των δημοτών αλλά και των προσφύγων–μεταναστών» τόνισε ο κ. Βουρνούς.

Γ.Μουζάλας: «Τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα μετατραπούν σε μια τεράστια νήσο Έλις»

Γ.Μουζάλας: «Τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα μετατραπούν σε μια τεράστια νήσο Έλις»

Mε μια παραδοχή-σοκ ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας παραδέχτηκε ότι «τα ελληνικά νησιά σιγά σιγά θα μετατραπούν σε Έλις Άιλαντ της ΕΕ»!

Η πολιτική δηλαδή που ακολούθησε όλο αυτό το διάστημα με ευθύνη της κυβέρνησης μετατρέπει τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου σε «πύλες εισόδου» εκατομμυρίων μεταναστών και προσφύγων για την ΕΕ.