Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γ.Μουζάλας– «Υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις πώς οι Τούρκοι στρατιωτικοί είναι πραξικοπηματίες»

Ο Γ.Μουζάλας παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας– «Υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις πώς οι Τούρκοι στρατιωτικοί είναι πραξικοπηματίες»

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας ρίχνει νερό στο μύλο της Τουρκίας που αμφισβητεί τα ελληνικά νησιά και απειλεί με πολεμική ενέργεια προκειμένου να τα καταλάβει λέγοντας πώς υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί που βρίσκονται στην Ελλάδα είναι πραξικοπηματίες. Είναι δηλαδή σαν να υιοθετεί τους ισχυρισμούς του καθεστώτος Ερντογάν πώς η χώρα μας υποθάλπει εγκληματίες και πραξικοπηματίες.

Μουζάλας: Με χτυπούν σκόπιμα ακόμη και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Μουζάλας: Με χτυπούν σκόπιμα ακόμη και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Με χτυπούν ακόμη και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ άτσαλα και σκόπιμα», ανέφερε μιλώντας στον Real fm ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

«Με χτυπούν ακόμα και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ άτσαλα και σκόπιμα, γιατί δεν μπορούν να χτυπήσουν τον γάιδαρο και χτυπούν το σαμάρι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μουζάλας και πρόσθεσε: «Αν υπάρχει κάποια αντίθεση με την κυβερνητική πολιτική, να λέγεται ξεκάθαρα».

Ο κ. Μουζάλας, εξαπέλυσε επιπλέον «πυρά» κατά των δημάρχων των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου, σχετικά με το προσφυγικό.