Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
01/12/2018,14:36

Το «χρυσό» διαζύγιο του Mr Survivor!

Το «χρυσό» διαζύγιο του Mr Survivor!

Πρώτο θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ και όχι μόνο, έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες το διαζύγιο του Τούρκου παραγωγού, Acun Ilicali με την Seyma Subası, ύστερα από επτά χρόνια σχέσης και έναν χρόνο γάμου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας ο διάσημος Τούρκος καναλάρχης και τηλεοπτικός παραγωγός, θα καταβάλει μηνιαίως στην πρώην σύζυγό του 125,000 τουρκικές λίρες, δηλαδή 21,000 ευρώ, με τον όρο η όμορφη καλλονή να μην παντρευτεί άλλον.

Το διαζύγιο είναι συναινετικό και το πρώην ζευγάρι προχώρησε σε έγγραφη συμφωνία που αναφέρει πως ο Acun Ilicali θα καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 125,000 τουρκικών λιρών στη Seyma Subasi, η οποία θα μετακομίσει με την κόρη τους σε νέο σπίτι.

 Ο Acun θα αναλάβει όλα τα έξοδα που αφορούν την εκπαίδευση της κόρης τους, ενώ σε περίπτωση που η 29χρονη παντρευτεί δεν θα της καταβάλει κανένα μηνιαίο ποσό.

Επίσης, εκτός από ιδιωτικό συμφωνητικό, δεν θα αποκτήσει κανείς τους άλλη υλική ή ηθική αποζημίωση. Τέλος, θα συνεχίσουν να είναι συνέταιροι, αφού ο Acun είχε ανοίξει ένα καφέ που ανήκει στη Seyma και σκοπεύει να συνεχίσει να τη στηρίζει.

Tags:
loading...
loading...