Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
01/07/2019,10:36

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι η μεγάλη νικήτρια του Survivor 3!

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι η μεγάλη νικήτρια του Survivor 3!

Ένα ταξίδι πέντε μηνών έφτασε στο τέλος. Ένα όνειρο, ολοκληρώθηκε. Ο μεγάλος τελικός του Survivor ξεκίνησε σε ένα κατάμεστο στάδιο στην Αλικαρνασσό στην Τουρκία.

Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκε εκτός από τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, συγγενείς και φίλους για να μοιραστούν όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές που πέρασαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στον Άγιο Δομίνικο.

Η μονομαχία έγινε ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τη Δήμητρα Βαμβακούση, οι οποίες από την αρχή είχαν δείξει ότι μπήκαν για τον τίτλο και ότι θα το πολεμούσαν με όλες τους τις δυνάμεις.

Η αγωνία ανέβηκε στα ύψη τόσο για τον κόσμο που βρισκόταν στο Μπόντρουμ, όσο και τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν με αγωνία.

Μετά από πέντε μήνες επιβίωσης κάτω από δύσκολες συνθήκες, με τραυματισμούς, πείνα και απαιτητικά αγωνίσματα ο μεγάλος νικητής του Survivor, που κέρδισε τα 100.000 ευρώ είναι, η Κατερίνα Δαλάκα.

Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Σάκη Τανιμανίδη, ο κόσμος στον χώρο, που ανυπομονούσε να ακούσει το όνομα της νικητήριας, ξέσπασε σε χειροκροτήματα ενώ η Κατερίνα Δαλάκα, έπεσε στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων.

 

Tags:
loading...
loading...