Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Διαλύεται το κόμμα του Πάνου Καμμένου; – Οι τρεις που μπορεί να τον σώσουν

Διαλύεται το κόμμα του Πάνου Καμμένου; – Οι τρεις που μπορεί να τον σώσουν

Ένα πραγματικό θρίλερ είναι σε εξέλιξη από το βράδυ της Πέμπτης στην Βουλή με το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Το κόμμα του απειλείται με διάλυση, αφού από την στιγμή που ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος θα ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών έχει δηλώσει ότι θα παραιτηθεί και θα παραδώσει την έδρα του. Επιλαχών για να την καταλάβει είναι ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος όμως έχει διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ και έτσι η έδρα για το κόμμα του Πάνου Καμμένου, χάνεται αφού ή θα ανεξαρτητοποιηθεί ή θα προσχωρήσει σε άλλο κόμμα.

O Καμμένος διέγραψε την Κουντουρά από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

O Καμμένος διέγραψε την Κουντουρά από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

«Η Κα Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μέσω Twitter o Πάνος Καμμένος, ανακοίνωσε ότι η Έλενα Κουντουρά τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.  

«Η Κα Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο Τwitter.

Στο πλευρό του Μητσοτάκη ο Καμμένος αρκεί…

Στο πλευρό του Μητσοτάκη ο Καμμένος αρκεί…: – Ο όρος του πρώην υπουργού Άμυνας για να υπογράψει την πρόταση μομφής

Ο Καμμένος συνεχίζει στην γραμμή που ακολουθεί τις τελευταίες ώρες. Με το πλευρό του Μητσοτάκη θα ταχθεί αρκεί ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δεχθεί τον όρο του.

Αν ο Μητσοτάκης κάνει τώρα δήλωση ότι δέχεται λύση στο Μακεδονικό που δεν θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία ή δεν θα διαπραγματευτεί τον όρο Μακεδονία του υπογράφω την πρόταση μομφής, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος.

Τέλος ο Καμμένος από την Κυβέρνηση – «Αποχωρούν οι ΑΝΕΛ, παραιτούμαι»

Τέλος ο Καμμένος από την Κυβέρνηση – «Αποχωρούν οι ΑΝΕΛ, παραιτούμαι» – Δείτε βίντεο

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου και ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την συγκυβέρνηση και ότι ο ίδιος παραιτείται από τη θέση του ΥΠΕΘΑ.

Η δήλωση του Πάνου Καμμένου έξω από το Μέγαρο Μαξίμου

«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό. Κάναμε μια αρκετά μεγάλη συζήτηση. Ηταν μια συνεργασία επί 4 ολόκληρα χρόνια σε μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης ανάμεσα σε δυο κόμματα από διαφορετικούς χώρους. Βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια, οπότε ο στόχος επετεύχθη. 

Ο Καμμένος έκανε βιντεάκι που μοιάζει με «αντίο»

Ο Καμμένος έκανε βιντεάκι που μοιάζει με «αντίο»

Ο Πάνος Καμμένος φαίνεται πως λέει αντίο στη συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ με ένα σποτάκι.

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου λογότυπου των ΑΝΕΛ ο κ.Καμμένος δείχνει σημάδια αποχώρησης, αφού στο σποτάκι που συνοδεύει την παρουσίαση του λογότυπου γίνεται λόγος για «κόκκινες γραμμές». 

Στο σποτάκι ο εκφωνητής λέει