Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε στεγνά την Ελένη on air

Η Κατερίνα Κακαβάτου έδωσε στεγνά την Ελένη on air

Λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής «Ελένη» που ήταν καλεσμένη, η Κατερίνα δεν δίστασε να πει στην οικοδέσποινα πως δεν τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει!

Συγκεκριμένα της είπε: «Να έρθεις και από εμάς ρε συ Ελένη; Δεν είχαμε πει την προηγούμενη φορά που ήμασταν με τον Κρατερό Κατσούλη ότι να έρθεις στην εκπομπή μας και είπες «θα έρθω»!

Η Ελένη αρχικά ένιωσε αμήχανα και δείτε στη συνέχεια τι της απάντησε, αφού η Ελένη δεν συνηθίζει να πηγαίνει σε εκπομπές, παρόλο που όλοι θα την ήθελαν να την έχουν καλεσμένη!

Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου: Το μήνυμά τους με αφορμή τα γενέθλια της Αέλιας

Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου: Το μήνυμά τους με αφορμή τα γενέθλια της Αέλιας

Η πανέμορφη κόρη του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου που γεννήθηκε την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου του 2011 φέρνοντας στους γονείς της χαμόγελα ευτυχίας, έκλεισε τα 7!

Με αφορμή τα γενέθλια της μικρής Αέλιας, τόσο η Κατερίνα όσο και ο Κρατερός δημοσίευσαν φωτογραφίες της μικρής στο Instagram, συνοδεύοντάς τες με δύο υπέροχα ξεχωριστά μηνύματα.

Κρατερός Κατσούλης-Κατερίνα Καραβάτου: Βαφτίζουν το μωρό τους

Κρατερός Κατσούλης-Κατερίνα Καραβάτου: Βαφτίζουν το μωρό τους

Το ζεύγος της Φωλιάς των ΚουΚου, Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου είναι και στο σπίτι τοσο ευτυχισμένοι όσο και στο τηλεοπτικό πλατό. Πώς το ξέρουμε αυτό; Όλα φαίνεται να βαίνουν πολύ ευνοϊκά γα τους δύο τους, αφού σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες θα συνεχιστεί κανονικά η αγαπημένη μας πρωινή εκπομπή και τη νέα σεζόν.