Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
29/06/2020,12:26

Μαξίμου: «Από 1ης Ιουλίου μπαίνουμε στον αστερισμό του ανασχηματισμού»

Μαξίμου: «Από 1ης Ιουλίου μπαίνουμε στον αστερισμό του ανασχηματισμού»

Στον αστερισμό του ανασχηματισμού μπαίνουμε από 1ης Ιουλίου σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας Γ.Γεραπετρίτη, όπου σημείωσε ότι ανασχηματισμός ή «διορθωτικές κινήσεις» γίνονται σε ουδέτερο χρόνο.

«Για να υπάρξει ανασχηματισμός, ή διορθωτικές κινήσεις, όπως θα συμβεί τώρα, θα πρέπει να έχουμε έναν ουδέτερο χρόνο, όχι όσο είσαι μέσα στην κρίση. Από τη στιγμή που ανοίγουμε τον τουρισμό αρχές Ιουλίου, ο χρόνος καθίσταται ουδέτερος κι ο πρωθυπουργός θα πρέπει να αποφασίσει πότε θα προχωρήσει σε αυτή τη διόρθωση».

Παράλληλα, ο Γιώργος Γεραπετρίτης τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης υπήρξε ανατροπή σε ό,τι αφορά τη φύση και την αντιμετώπιση κάποιων υπουργείων, φέρνοντας το παράδειγμα του υπουργείου Υγείας.

«Το υπουργείο Υγείας το αντιλαμβανόμασταν ως ένα υπουργείο υψηλής πολιτικής και λόγω της κρίσης αποδείχτηκε πως είναι ένα υπουργείο που πρέπει να στηρίζεται σε κατεξοχήν τεχνοκρατικά δεδομένα», υποστήριξε και πρόσθεσε ότι πρόθεση της κυβέρνηση είναι η ενίσχυση του ΕΣΥ με τρόπο που να μπορεί να λειτουργεί αρμονικά με τον ιδιωτικό τομέα.

Tags:
loading...
loading...