Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
19/10/2017,11:15

Με γόβες 590 ευρώ στις μοκέτες του Λευκού Οίκου η σύντροφος του… αριστερού Έλληνα πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα

Με γόβες 590 ευρώ στις μοκέτες του Λευκού Οίκου η σύντροφος του… αριστερού Έλληνα πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα

Η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ντόνλαντ Τράμπ και τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση τους μπορεί να μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, αλλά την παράσταση φαίνεται πώς έκλεψε η σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα με το ντύσιμο της, τα χτενίσματα της, τις γόβες της και τα λοιπά αξεσουάρ που απαιτούσε η παρουσία της στα σαλόνια του Λευκού Οίκου και στις συνεστιάσεις τις ημέρες που η κυβερνητική αποστολή έμεινε στην Ουάσιγκτον.   

Ξεχώρισε μάλιστα το σύνολο που φορούσε η σύντροφος του Αριστερού Έλληνα πρωθυπουργού στη συνάντηση της με την σύζυγο του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάρεν Πενς, καθώς η Μελάνια Τραμπ, Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, απουσίαζε εκτός Ουάσινγκτον και βεβαίως τα παπούτσια Gianvito Rossi των 590 ευρώ που φορούσε.

Η κυριά Μπαζιάνα μάλιστα, από τις εμφανίσεις της Ουάσιγκτον φαίνεται πώς με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος κουβάλησε και ολόκληρη γκαρνταρόμπα, αφού οι αλλαγές ήταν συνεχείς. Θύμισαν αυτές που έκανε κατά την επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου στην Αθήνα, όπου συνοδεύοντας την σύζυγο του Μπριζίτ Μακρόν στην Ακρόπολη και το ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας και μέχρι το βράδυ εκείνης της ημέρας είχε αλλάξει ρούχα τρεις φορές και χτένισμα δύο.

Και βεβαίως δεν θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει πώς η σύντροφος του πρωθυπουργού έπρεπε να πάει στο Λευκό Οίκο με παπούτσια από την λαϊκή, αλλά όταν ο κόσμος πεινάει και πεθαίνει στην ψάθα δεν χάθηκε και ο κόσμος να μην περπατήσει στις μοκέτες του Λευκού Οίκου και του Blair House  η κυρία Μπαζιάνα με γόβες Gianvito Rossi. Αλλά όπως είπε και ο κ. Τσίπρας, «η Αριστερά ήρθε να τα αλλάξει όλα». 

Με γόβες 590 ευρώ στις μοκέτες του Λευκού Οίκου η σύντροφος του… αριστερού Έλληνα πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα όταν οι Έλληνες πεθαίνουν στην ψάθα

Tags:
loading...
loading...