Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
07/10/2017,14:24

Nomads: Αυτοί είναι οι νέοι αρχηγοί των ομάδων για την ερχόμενη εβδομάδα

Nomads: Αυτοί είναι οι νέοι αρχηγοί των ομάδων για την ερχόμενη εβδομάδα

Η Εύη Ιωαννίδου ήταν τελικά εκείνη που αποχώρησε εχθές από το Nomads. Πριν φύγει μάλιστα επέλεξε τους παίκτες που θα είναι την ερχόμενη εβδομάδα οι αρχηγοί της κάθε ομάδας. 

Συγκεκριμένα, επέλεξε για την ομάδα της Ζούγκλας τον Κωνσταντίνο Οροκλό, επισημαίνοντας: «Τον επέλεξα για να του δείξω ότι τον πιστεύω, όσο λιγότερο με πίστεψε αυτός που με ψήφισε, αυτός είναι ο λόγος». 

Για τους «Κόκκινους» ή αν επιθυμείτε την ομάδα της Φωτιάς επέλεξε τον Γιώργο Μαυρίδη: «Πιστεύω πολύ στον Γιώργο, τον ξέρω και προσωπικά, είναι ένα άτομο που πιστεύω. Για μένα, όπως βλέπω όλη την ομάδα, πάω εκεί, στον Γιώργο, ότι είναι αρχηγός. Μου αρέσει πολύ, είναι δυνατός, πιστεύω στον εαυτό του και γι’ αυτό έδωσα τη θέση στον Γιώργο»  σχολίασε η Εύη. Και τέλος για τους «Μπλε» ή αλλιώς την ομάδα του Ωκεανού, επέλεξε τον Νίκο Παπαδόπουλο τονίζοντας: «Τον Νίκο από την πρώτη στιγμή τον ένιωσα δικό μου άνθρωπο, με στήριξε πάρα πολύ, ήρθαμε πολύ κοντά. Είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης που τον πιστεύω, είναι έξυπνος και πολύ γυμνασμένος. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα του είπα ότι θα φτάσει στο τέλος».

Tags:
loading...
loading...