Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Στον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη Novartis

Στον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη Novartis

Ο κ. Γεωργιάδης καταθέτει ως μάρτυρας μετά τις καταγγελίες Αγγελή και Ράικου για παρεμβάσεις στο έργο τους, είπε ο δικηγόρος του υπουργού.

Κατάθεση ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευάγγελου Ζαχαρή δίνει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, για την έρευνα για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.

Novartis: Η Βουλή αποφάσισε προανακριτική για Παπαγγελόπουλο

Novartis: Η Βουλή αποφάσισε προανακριτική για Παπαγγελόπουλο- Με 173 ψήφους ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

Η πλειοψηφία της Βουλής με τις θετικές ψήφους των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής αποφάσισε τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής η οποία θα διερευνήσει τέσσερα αδικήματα του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για την υπόθεση Novartis.

Συνολικά ψήφισαν 261 βουλευτές, με 173 να ψηφίζουν υπέρ της σύστασης προανακριτικής επιτροπής, 83 να είναι κατά, ενώ 4 ήταν τα άκυρα και 1 το λευκό. Μάλιστα, αρχικά είχε ανακοινωθεί από τον πρόεδρο της Βουλής πως το αποτέλεσμα ήταν 172-84, αλλά έγινε λάθος στην καταμέτρηση.

Υπόθεση Novartis: Κατατέθηκε η πρόταση της ΝΔ για προανακριτική Παπαγγελόπουλου

Υπόθεση Novartis: Κατατέθηκε η πρόταση της ΝΔ για προανακριτική Παπαγγελόπουλου

Κατατέθηκε η πρόταση της ΝΔ περί συγκρότησης Προανακριτικής Επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και το ρόλο του στην υπόθεση Novartis.

Την ανακοίνωση της κατάθεσης έκανε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, ο οποίος ανέφερε ότι η πρόταση υπογράφεται από 30 βουλευτές της ΝΔ και θα διερευνήσει τυχόν αδικήματα που έχουν τελεστεί κατά την άσκηση των καθηκόντων του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Novartis: Νέα επιστολή «βόμβα» του αντεισαγγελέα Αγγελή – Εμπλέκει υπουργό της Κυβέρνησης

Novartis: Νέα επιστολή «βόμβα» του αντεισαγγελέα Αγγελή – Εμπλέκει υπουργό της Κυβέρνησης

Τι έγραψε για την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον «Ρασπούτιν» και την Ελένη Τουλουπάκη

Κόλαφος είναι για την Κυβέρνηση –και ειδικά για τον Μιχάλη Καλογήρου- και την ιεραρχία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου η σημερινή ανακοίνωση τοιυ -ελεγχόμενου από χθες αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου- Ιωάννη Αγγελή, ο οποίος ήταν επόπτης και συντονιστής  της Εισαγγελίας Διαφθοράς επικεφαλής της οποίας είναι η Ελένη Τουλουπάκη και παραιτήθηκε καταγγέλλοντας κυβερνητικές μεθοδεύσεις στην υπόθεση της Novartis.