Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
05/09/2019,11:43

Ο Άκης Πετρετζίκης θα συμμετάσχει σε διάσημη εκπομπή του BBC One!

Ο Άκης Πετρετζίκης θα συμμετάσχει σε διάσημη εκπομπή του BBC One!

Με αργά αλλά σταθερά βήματα, ο πρώτος Έλληνας MasterChef κατάφερε να γίνει ένας από τους κορυφαίους του χώρου και να μπει σε κάθε σπίτι χάρη στις νόστιμες συνταγές του.

Εκτός από τηλεοπτική παρουσία και βιβλία μαγειρικής, ο Άκης Πετρετζίκης έχει δύο δικά του café-bistro, το Kitchen Lab, όπου έχουν γίνει στέκι σε Αγία Παρασκευή και Γλυφάδα, αλλά και το μπεργκεράδικο Burger AP.

Μετά, λοιπόν, τις καλοκαιρινές του διακοπές, ο Άκης ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στη μαγειρική εκπομπή "Ready Steady Cook", που θα προβληθεί το 2020 από το BBC One.

Πρόκειται για μια εκπομπή που είχε παρουσιάσει και ο ίδιος στον Alpha και είχε κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της στην ελληνική τηλεόραση με τον τίτλο «Στην κουζίνα ολοταχώς» με τον Ηλία Μαμαλάκη.

«Η χαρά μου δεν περιγράφεται! Θα πάρω μέρος στη μαγειρική εκπομπή Ready Steady Cook, που θα προβληθεί το 2020 από το BBC One!», έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης και όπως ήταν φυσικό οι ακόλουθοί του τού έδωσαν συγχαρητήρια.

Τι γράφει το BBC One για τον Άκη Πετρετζίκη

Το BBC One ανακοινώνοντας την επιστροφή της μαγειρικής, παρουσιάζει τους σεφ που θα συμμετάσχουν. Το προφίλ του Άκη Πετρετζίκη σημειώνει:

«Ο Άκης ανακάλυψε ότι η αληθινή του αγάπη ήταν το μαγείρεμα ενώ εκπαιδεύτηκε και ως λογιστής. Μέσα σε ένα χρόνο ολοκληρώνοντας το πτυχίο του, έγινε ο πρώτος Έλληνας νικητής του MasterChef και αργότερα έγινε Chef στο Avenue Bistro του Michel Roux. Από τότε έχει γίνει πρώτο όνομα στην ελληνική τηλεόραση, με δικά του μαγειρικά σόου ενώ έχει φιλοξενήσει και την ελληνική έκδοση του Ready Steady Cook. Έχει τη δική του σειρά μαγειρικής, τα δικά του προϊόντα διατροφής και το δικό του (δίγλωσσο) κανάλι YouTube».

Tags:
loading...
loading...