Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
08/11/2017,8:48

Ο Chuck Norris καταγγέλλει 11 φαρμακευτικές εταιρίες επειδή «δηλητηρίασαν» τη σύζυγό του!

Ο Chuck Norris καταγγέλλει 11 φαρμακευτικές εταιρίες επειδή «δηλητηρίασαν» τη σύζυγό του!

Μια συνταρακτική εξομολόγηση για τη σύζυγό του έκανε ο Chuck Norris ο οποίος δηλώνει ότι η ασθένειά της προκλήθηκε από μια εξέταση μαγνητικής τομογραφίας. Συγκεκριμένα η 54χρονη Gena υποφέρει από νευρικό πόνο και νεφρικά προβλήματα και το διάσημο ζευγάρι ισχυρίζεται πως το πρόβλημα υγείας προκλήθηκε από την ένεση που της έγινε πριν την εξέταση.

Μιλώντας για την πρώτη αντίδρασή μετά την ένεση που έγινε το 2013, η σύζυγος του Norris δήλωσε: «Μέσα σε λίγες ώρες μετά το πρώτο τρύπημα ένιωθα ότι όλο μου το σώμα καιγόταν- σαν να είχε οξύ. Και το κάψιμο συνέχισε να απλώνεται...». 

Η Gena ισχυρίζεται πως πέρασε πέντε μήνες στο κρεβάτι και χρειάζονταν συνεχώς φροντίδα. Λέει επίσης πως ο Chuck κοιμόταν δίπλα της σε έναν καναπέ και πως ποτέ δεν έφυγε ούτε στιγμή από το πλευρό της.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι εγκατέλειψε τα πάντα για να φροντίσει τη σύζυγό του. «Παράτησα την κινηματογραφική καριέρα μου ώστε να επικεντρωθώ στην Gena. Όλη μου η ζωή αφιερώθηκε στο να παραμείνει ζωντανή», ανέφερε. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους έχουν δαπανήσει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια για τη θεραπεία της ασθένειάς της. «Ήταν ένα άσχημο μυστικό που κρατήθηκε κρυμμένο - κάτι που ο Chuck και εγώ είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε», δήλωσε η Gena. Η 54χρονη λαμβάνει θεραπεία με βλαστοκύτταρα και το ζεύγος έχει ασκήσει αγωγή εναντίον των φαρμακευτικών εταιρειών που ήταν υπεύθυνες για την αντίδραση στο γαδολίνιο, την ουσία που χρησιμοποιήθηκε στην ένεση, ισχυριζόμενη ότι είχε δηλητηριαστεί.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το γαδολίνιο πιστεύεται ότι χρησιμοποιείται στο 30% των μαγνητικών τομογραφιών σε όλο τον κόσμο.

Tags:
loading...
loading...