Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
10/06/2019,11:11

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει διπλό μεταγραφικό χτύπημα

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει διπλό μεταγραφικό χτύπημα

Ο Ολυμπιακός στην δεδομένη χρονική στιγμή κάνει τις προσπάθειές του προκειμένου να κλείσει τουλάχιστον δύο ανοιχτά του μέτωπα. Το ένα για το κέντρο της άμυνας και το άλλο για την επίθεση.

Αυτή την εβδομάδα στο λιμάνι ετοιμάζονται για διπλό μεταγραφικό χτύπημα με τις υποθέσεις των Μπεργκ και Βερμάελεν να συνεχίζουν να είναι σε πρώτο πλάνο με βασική στόχευση να κλείσουν άμεσα και τυπικά πλέον. Με την περίπτωση του Σουηδού φορ – που τόνισε πως δεν έχει κλείσει καμία πόρτα – ο πειραϊκός σύλλογος είχε ξεπεράσει τα περισσότερα εμπόδια και ενώ του έχει κάνει την πιο καλή πρόταση που έχει.

Ο Βέλγος μπακ από την άλλη – εφόσον κριθεί και αξιολογηθεί πως είναι στο απαιτούμενο επίπεδο ετοιμότητας και δεν θα είναι τόσο επηρεασμένος από το background των τραυματισμών του – έχει αισθητές πιθανότητες να κλείσει καθώς ήδη απέρριψε την Άντερλεχτ σε κρούση για παίκτης – προπονητής της (σ.σ. στο πλευρό του Κομπανί) και ενώ όπως έχει διαρρεύσει οι περισσότερες προσφορές που είχε ήταν από συλλόγους εκτός Ευρώπης (σ.σ. παρότι σκεφτόταν και την Premier αλλά από εκεί δεν είχε κάτι το χειροπιαστό).

Εκτός των άλλων άμεσα θα προκύψουν νεότερα και από την παρουσία των ανθρώπων του Ολυμπιακού (σ.σ. υψηλόβαθμων στελεχών αλλά και του Βαγγέλη Μαρινάκη) στον τελικό του Nations League και τις επαφές που είχαν με κορυφαίους μάνατζερ, όπως ο Μέντες.

Tags:
loading...
loading...