Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
08/01/2019,18:20

Ο “Τσάρος” Πούτιν “ρίχνει” με όπλο Πυροβολικού και “πέφτει” το Διαδίκτυο!

Ο “Τσάρος” Πούτιν “ρίχνει” με όπλο Πυροβολικού και “πέφτει” το Διαδίκτυο!

Για ακόμα μια φορά ο Ρώσος Πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν "τράβηξε" τα βλέμματα πάνω του, αφού στο πλαίσιο εορτών στην Αγία Πετρούοπολη "έριξε" με όπλο Πυροβολικού, ενώ "άφησε" αιχμές για τον στρατιωτικό του βαθμό, αποκαλύπτοντας προσωπικά στοιχεία για την στρατιωτική του καριέρα σε μια σπάνια εμφάνιση.

Ειδικότερα, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, έδωσε το «παρών» σε παραδοσιακούς εορτασμούς στην Αγία Πετρούπολη και στο πλαίσιο αυτών πυροβόλησε με οβιδοβόλο και μοιράστηκε προσωπικές πληροφορίες για τη στρατιωτική του καριέρα.

Ο Πούτιν, όπως δήλωσε, είχε προαχθεί στον βαθμό του υπολοχαγού ως διοικητής διμοιρίας σε μεραρχία ρυμουλκούμενου πυροβολικού.

«Όπως φαίνεται, είμαστε και οι δύο του πυροβολικού. Προάχθηκα σε υπολοχαγό του πυροβολικού, διοικητής διμοιρίας σε μεραρχία ρυμουλκούμενου πυροβολικού… 122 χιλιοστών (διαμετρήματος)», δήλωσε ο Πούτιν.

Βίντεο από τη συνομιλία που έγινε στις 7 Ιανουαρίου, δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κρεμλίνου.

Ανήμερα των Χριστουγέννων στη Ρωσία, ο 85χρονος Βλαντίμιρ Μπέντετ, είχε την τιμή να συμμετάσχει στον κανονιοβολισμό. Ο Ρώσος πρόεδρος τον συνεχάρη και πραγματοποίησαν από κοινού βολές.

Η παράδοση κανονιοβολισμών από το Φρούριο Πέτρου και Παύλου στην Αγία Πετρούπολη χρονολογείται από τον 19ο αιώνα.

Δείτε βίντεο:

 

Tags:
loading...
loading...