Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
24/10/2018,10:00

Φίλη Μπραντ Πιτ «Έπρεπε να μείνει με την Άνιστον - Η Τζολί το έκανε αλκοολικό»

Φίλη Μπραντ Πιτ «Έπρεπε να μείνει με την Άνιστον - Η Τζολί το έκανε αλκοολικό»

Στενή φίλη του Μπραντ Πιτ προχώρησε σε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεισ σχετικά με τη ζωή του ηθοποιού σοτ πλευρό της Αντζελίνα Τζολί.

«Ο Brad έπρεπε να μείνει με την Jennifer Aniston, η Jolie τον ώθησε στον αλκοολισμό», αναφέρει χαρακτηριστικά η Lori μιλώντας στην αυστραλιανή ιστοσελίδα newidea.

Η Lori είπε επίσης πως είναι πολύ περήφανη για το φίλο της, που έχει γίνει ένας τόσο μεγάλος σταρ και έχει καταφέρει τόσα πολλά στον δύσκολο και απαιτητικό κόσμο του Χόλιγουντ. 

«Ο Brad δεν μπορεί πια να είναι χαρούμενος, απλά δεν μπορεί. Παλεύει με τους δαίμονές του. Έχει επιστρέψει στις παλιές κακές του συνήθειες. Είμαι σοκαρισμένη. Είναι όμως πολύ ειλικρινής. Δεν λέει ποτέ ψέματα. Ό,τι και αν έχει πει είναι αλήθεια. Μου παραδέχτηκε ότι πίνει. Αυτό είναι ο Βrad που ξέρω. Η Jolie τον ώθησε στον αλκοολισμό».

Η Lori Duggan-Heisler αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα με την κηδεμονία των παιδιών: «Ο Brad έκανε τα πάντα για τα παιδιά του. Τώρα αυτά τα παιδιά δεν ζουν μια φυσιολογική ζωή».

Η Lori εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι όλα αυτά δεν είχαν συμβεί στο φίλος της αν δεν είχε μπλέξει με την Jolie. «Οι γονείς του η Jane και ο William ήθελαν αν μείνει με την Jennifer Aniston. H Angelina ήταν για εκείνους μια σκοτεινή προσωπικότητα. Όλα αυτά που είχαν διαρρεύσει για το παρελθόν της για ναρκωτικά και άλλα πίστευαν πώς δεν ήταν η κατάλληλη γυναίκα για το γιο τους».

Tags:
loading...
loading...