Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
01/10/2019,13:52

Σε σοβαρή κατάσταση ο Τατσόπουλος: Διαγνώστηκε με ανεύρυσμα

Σε σοβαρή κατάσταση ο Τατσόπουλος: Διαγνώστηκε με ανεύρυσμα – Εσπευσμένα στο χειρουργείο

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε άμεσα ο γνωστός συγγραφέας, Πέτρος Τατσόπουλος, καθώς η αδιαθεσία που ένιωσε στον «αέρα» της εκπομπής «Εκτός Γραμμής», αποδείχθηκε ότι δεν ήταν κάτι απλό.

Ο κ. Τατσόπουλος αποχώρησε από το κανάλι του Alpha με ασθενοφόρο, καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος, κατά τη διάρκειας της συζήτησης που είχε με τον Τάκη Χατζή, τη Λίδα Μπόλα και τον Δημήτρη Βίτσα, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο Ιπποκράτειο.

Σύμφωνα με τους γιατρούς στο Ιπποκράτειο, ο κ. Τατσόπουλος έχει ανεύρυσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να εισαχθει στο χειρουργείο από λεπτό σε λεπτό για καρδιοχειρουργική επέμβαση.

Aρχικό κείμενο

Πρόβλημα με την υγεία του αντιμετώπισε ο Πέτρος Τατσόπουλος στην εκπομπή Εκτός Γραμμής, του Alpha.

O Πέτρος Τατσόπουλος μιλούσε για το προσφυγικό και αφού πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Βίτσας, λίγο πριν τις διαφημίσεις, ο κ. Τατσόπουλος ζήτησε να αποχωρήσει καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος. «Θα μου επιτρέψετε επειδή αισθάνομαι έναν ισχυρό πόνο στο στήθος να αποχωρήσω», είπε.

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Τάκης Χατζής ανέφερε: «Είχαμε ένα δυσάρεστο περιστατικό, είχαμε την λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου. Ήταν εδώ μαζί μας μαζί με τον γιατρό τον κ. Λύρα να παρουσιάσουν ένα θέμα. Είναι μαζί του και ο κ. Βίτσας, έχουμε ενημερώσει και το ασθενοφόρο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, ο Πέτρος είναι γερός».

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Πέτρος Τατσόπουλος μεταφέρεται αυτή την ώρα στο Ιπποκράτειο.

Tags:
loading...
loading...