Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
15/10/2018,19:28

Σοκ στην Τουρκία με Τουράν! Εισήγηση για 12,5 χρόνια φυλάκιση στον πρώην της Μπαρτσελόνα

Σοκ στην Τουρκία με Τουράν! Εισήγηση για 12,5 χρόνια φυλάκιση στον πρώην της Μπαρτσελόνα

Με τον εισαγγελέα να προτείνει φυλάκιση 12,5 ετών, ο Αρντά Τουράν κινδυνεύει πλέον σοβαρά με την πιθανότητα να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα στην Τουρκία, μετά την εμπλοκή του σε καυγά με διάσημο τραγουδιστή της πατρίδας του.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, Αρντά Τουράν, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με πολύ βαριές κατηγορίες, οι οποίες και μπορούν να του στοιχίσουν τα επόμενα χρόνια της ζωής του στη φυλακή.

Ο σπουδαίος Τούρκος ποδοσφαιριστής ενεπλάκη την περασμένη εβδομάδα σε μία απίστευτη ιστορία, που τον θέλει να παρενόχλησε σεξουαλικά την κοπέλα ενός διάσημου συμπατριώτη του τραγουδιστή, τον οποίο στη συνέχεια τραυμάτισε, σπάζοντάς του τη μύτη με κεφαλιά! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ακολούθησε το ζευγάρι στο νοσοκομείο και πυροβόλησε εναντίον τους, χωρίς να έχει άδεια οπλοφορίας.

Τα παραπάνω ανάγκασαν τον εισαγγελέα να προτείνει την ποινή σοκ, των 12,5 ετών φυλάκισης για τον άλλοτε αρχηγό της Εθνικής Τουρκίας, ο οποίος και κινδυνεύει πλέον σοβαρά, να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα.

Video από το περιστατικό με τον Τουράν

Image removed.

Image removed.

Turkish Football@Turkish_Futbol1

Video showing showing what Arda Turan got up to on Wednedsay night..

See what happens when there is an international break!

Tags:
loading...
loading...