Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
13/04/2019,13:23

ΣΥΡΙΖΑ σε «νευρική κρίση»: Ολα τους πάνε στραβά μετά την μακεδονική ύβριν

ΣΥΡΙΖΑ σε «νευρική κρίση»: Ολα τους πάνε στραβά μετά την μακεδονική ύβριν

Σε "νευρική κρίση" βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς βλέπει όλα να πάνε στραβά μετά την μακεδονική ύβριν.

Τα απανωτά επικοινωνιακά φάουλ σχετικά με το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις Ευρωεκλογές ήρθαν να "κουμπώσουν"με τις  δημοσκοπήσεις που δείχνουν την ψαλίδα με την ΝΔ να παραμένει σταθερά σε διψήφιο ποσοστό.

Δεν έφτανε το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν ηχηρά ονόματα για να στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (εκεί που κάποτε υπήρχε ένας Γλέζος), ακόμα και αυτοί που βρέθηκαν, δημιουργούν μπελάδες.

Η αρχή έγινε με την Μυρσίνη Λοΐζου, η οποία μάλιστα έσπευσε να βγει selfie με τον πρωθυπουργό στο περίφημο «τραπέζωμα» του Μαξίμου. Μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι έπαιρνε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της και εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.

Ακολούθησε η περίπτωση του Πέτρου Κόκκαλη, ο οποίος συστρατεύθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ στη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής…

Μετά άρχισαν να πέφτουν απανωτά τα «όχι» στις προτάσεις για τη στελέχωσή του: Πρόσωπα από τον αθλητικό χώρο, όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης, δεν άφησαν κανένα περιθώριο. Αρνήσεις και από πρόσωπα, όπως η Έλενα Ακρίτα ή η Μαρία Ρεπούση από την ΔΗΜΑΡ.

Τελικώς, το ψηφοδέλτιο γέμισε με πρόσωπα από τον ΣΥΡΙΖΑ ή τους γνωστούς «πρόθυμους», όπως η Έλενα Κουντουρά και ο Σπύρος Δανέλλης. Από κοντά η πρώην υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου και ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Tags:
loading...
loading...