Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
06/11/2017,9:27

Τζένη Θεωνά: «Είμαι ευχαριστημένη από τη ζωή μου αλλά έχω φοβερές μεταπτώσεις»

Τζένη Θεωνά: «Είμαι ευχαριστημένη από τη ζωή μου αλλά έχω φοβερές μεταπτώσεις»

Η Τζένη Θεωνά σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Beaute» μίλησε για την καθημερινότητά της και εξομολογήθηκε αν νιώθει ευτυχισμένη.

Φροντίζεις τον εαυτό σου; Τι κάνεις για σένα;

Όταν έχω χρόνο, γιατί τώρα δεν γίνεται, τον φροντίζω πολύ. Όχι ουσιαστικά, αλλά κάνω πολλές απολαυστικές τεμπελιές. Το καλό και ταυτόχρονα κακό του ηθοποιού είναι ότι μπορεί κάποιες περιόδους να τεμπελιάζει αδιανόητα! Τότε διαβάζω ό,τι θέλω, βλέπω ό,τι θέλω, ντύνομαι, βάφομαι, φτιάχνομαι έως και που καθαρίζω εμμονικά το σπίτι μου. Όλα αυτά μου φαίνονται πολυτέλεια. Μέσα στη δυσκολία προγραμματισμού που υπάρχει σε μας, μου φαίνεται πολύ σημαντικό το ότι δεν ξέρω καθόλου τι πρόγραμμα θα έχω τα επόμενα τρία χρόνια. Η προοπτική του άγνωστου, η έκπληξη του αμέσου μέλλοντος, με βοηθάει πολύ ψυχολογικά. Δεν θα επιβίωνα εύκολα σ' ένα πρόγραμμα ζωής με προδιαγεγραμμένα ωράρια, σε ό,τι κι αν έκανα. Είμαι σίγουρη, πως αν δεν γινόμουν ηθοποιός θα είχα επιλέξει κάτι που θα μου εξασφάλιζε πάλι ελευθερία, δημιουργικότητα.

Είσαι ευχαριστημένη από τη ζωή σου, από σένα;

Αρκετά. Έχω φοβερές μεταπτώσεις. Είμαι πολύ με το μέρος της ζωής, με ό,τι μας συμβαίνει. Στα καλύτερα ή στα χειρότερα μου εκτιμώ το ότι πονάω πολύ ή χαίρομαι πολύ, το ότι είμαι εδώ! Νιώθω πως ό,τι ζούμε είναι μια υπέροχη περιπέτεια. Πάρα πολύ ευχαριστημένη όμως, δεν θα έλεγα ότι είμαι. Τα τελευταία χρόνια είναι πιο δύσκολα. Ίσως επειδή τώρα ενηλικιώνομαι, αντιμετωπίζω πολλές προκλήσεις, επαγγελματικά και προσωπικά. Είμαι καλά, όμως θα ήθελα να μου επιτρέψω να γίνω πιο τολμηρή. Μπορεί, για παράδειγμα να φαίνομαι κοινωνική αλλά στην ουσία δεν είμαι όσο θα ήθελα, δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου. Ή στο ότι δουλεύω πολύ και κάνω ό,τι μπορώ, όμως τόσο όσο ώστε να είναι όλα καλά και όλοι ευχαριστημένοι. Στην ουσία χρειάζομαι να προχωρήσω, να αποδεχτώ το ενδεχόμενο να κάνω κάτι άσχημο ή λάθος, να πω ότι έσπασα το καλούπι του στερεότυπου. Σε αυτό το επίπεδο νιώθω ότι «τεμπελιάζω».

Tags:
loading...
loading...