Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
08/08/2018,18:38

Ξανά σε πόλεμο Jollie-Pitt: «Ο Brad δεν πληρώνει διατροφή»

Ξανά σε πόλεμο Jollie-Pitt: «Ο Brad δεν πληρώνει διατροφή»

Δεν έχει τέλος η κόντρα της Angelina Jollie και του Brad Pitt!

Ο δικηγόρος της ηθοποιού προσέφυγε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες ζητώντας του να οριστικοποιήσει το διαζύγιο από τον Brad Pitt μέσα στο 2018.

Στο έγγραφο που κατατέθηκε στο δικαστήριο η Αμερικανίδα ηθοποιός καταγγέλλει ότι ο Pitt «δεν πληρώνει σημαντική διατροφή για τα παιδιά» από τότε που είναι σε διάσταση και παρόλο που έχει γίνει σχετικός διακανονισμός, οι καταβολές της διατροφής «δεν γίνονται τακτικά».

Η Angelina Jollie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Pitt τον Σεπτέμβριο του 2016, τερματίζοντας τον γάμο τους που διήρκησε δύο χρόνια και μια δεκαετή σχέση που είχε αναγάγει το ζευγάρι σε ένα από τα πιο ισχυρά του Χόλιγουντ. 

Μαζί έχουν έξι παιδιά –υιοθετημένα και βιολογικά–, των οποίων η Angelina Jollie ζητά τη βασική επιμέλεια.

Η Μίντι Νίμπι, εκπρόσωπος της ηθοποιού, δήλωσε ότι η προσφυγή στο δικαστήριο έχει στόχο «να θέσει ένα τέρμα στον γάμο με έναν τρόπο που να ξεκαθαρίσει τον δρόμο για το επόμενο στάδιο της ζωής τους και να επιτρέψει στην Angelina Jollie και τον Brad Pitt να δεσμευθούν ξανά ως αφοσιωμένοι γονείς στα παιδιά τους».

Εκπρόσωπος του Brad Pitt αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες, όμως πηγή που έχει γνώση της υπόθεσης, η οποία δεν έχει άδεια να μιλά δημοσίως, δήλωσε ότι ο ηθοποιός «είναι κάποιος που τηρεί τις υποσχέσεις του».

Η αίτηση διαζυγίου, στην οποία η Angelina Jollie επικαλέστηκε αγεφύρωτες διαφορές, προκάλεσε έντονη διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών, στη διάρκεια της οποίας οι αρμόδιες αρχές διεξήγαγαν έρευνα εις βάρος του Pitt, καθώς υπήρχαν καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών του.

Ωστόσο δεν βρέθηκαν ποτέ στοιχεία που να στηρίζουν αυτούς τους ισχυρισμούς. Οι τελικοί όροι για την επιμέλεια των παιδιών δεν έχουν οριστεί.

Ο Brad Pitt είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πέρυσι ότι έχει σταματήσει να πίνει και βλέπει ψυχολόγο, ενώ πρόσθεσε ότι τόσο εκείνος όσο και η λαμπερή ηθοποιός συμφώνησαν να βάλουν στην άκρη «το βιτριολικό μίσος» τους και να συνεργαστούν για να λύσουν τις διαφορές τους.

Tags:
loading...
loading...